CONJUNT INSTRUMENTALS DEL CEM

Orquestra de Corda del CEM

Orquestra de Cambra de Grau Professional del CEM

EnCEMble de vent del CEM

Grups de Cambra de Grau Professional del CEM

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18:30h.

C. de Wellington

Metro: Ciutadella- Vila Olímpica (L4)
Bus: 14, 39 i 51

CEM Centre d’Educació Musical de Terrassa
 

El CEM, Centre d’Educació Musical de Terrassa, és una Escola de Música i Centre d’Ensenyaments Artístics Professionals de Música d’iniciativa privada, fundada l’any 1980 i gestionada per professionals de la música i de la pedagogia musical, moguts per un afany de servei a la música i a l’educació.

En aquests anys de labor pedagògica, el CEM s’ha consolidat com una de les Escoles de Música capdavanteres al nostre país pel que fa a la pedagogia musical i la innovació educativa.

El CEM se centra en l’objectiu d’aconseguir una educació musical integral de qualitat, una educació combinada entre la individualització i la col·lectivitat, atenta als interessos i motivacions, aptituds i aspiracions dels alumnes, que permeti a tots aquells que ho desitgin, cursar posteriorment estudis superiors de música, tenint en compte molt especialment l’atenció a la diversitat.


Zoo de Barcelona
El Zoo de Barcelona és un dels racons més emblemàtics de la ciutat de Barcelona on grans i petits teniu l’ocasió de veure de ben a prop més de 2.000 animals de 315 espècies diferents. L’activitat principal d’aquesta institució centenària, ubicada dins del meravellós Parc de la Ciutadella consisteix en la preservació d’espècies en perill d’extinció, la recerca i l’educació i sensibilització en els valors de la biodiversitat. Els visitants del Zoo, i molt especialment les noves generacions, hi troben a més de coneixement i esbarjo una actuació exemplar pel que fa a les pràctiques medi ambientals i a l’atenció dels animals.