«Voilà a la Lluvià» Torre Lluvià – 2022

Festival Simfonic Curs 21/22

Combos curs 21/22

Dissabte 11 de juny a les 18h

Camí de Rajadell

Manresa

Espai Musical – Escola de Música
L’espai musical de Manresa és una escola oberta a tothom. Tant per persones que busquen una professionalització dintre del món de la música, com per als que el que volen és divertir-se i passar-ho bé amb l’instrument. A la nostra escola oferim classes individuals, per parelles, grups reduïts i classes col·lectives. Classes a ritme de l’alumne però seguint una metodologia de treball seriosa i personalitzada per a cada persona. Totes les edats, a partir de 6 anys. Ens agrada que aprenguis.

«Voilà a la Lluvià» Torre Lluvià
El Voilà cafè-teatre va obrir portes el 18 de juny de 2009 amb la clara intenció d’oferir una programació estable de música en directe de qualitat, des de llavors han passat pel Voilà! més de 2.000 concerts fent de cada nit una nit especial.

Aquest any des del 18 de juny i fins al 30 setembre, la programació de música en directe es farà al pati de la Torre Lluvià de Manresa. Tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges des de les 19.00 i fins a les 24:00 viurem l’estiu en un entorn privilegiat on poder sopar, gaudir d’un concert o prendre una copa envoltats del patrimoni arquitectònic del Bages i d’unes vistes privilegiades.