CONCERT HAPPY ESCLAT

Combo Divergents

Cor RE-COR-D

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 9 de juny a les18h

C.Cos, 74

Manresa

Esclat Música
 
A l’Esclat portem 40 anys formant centenars d’alumnes amb una metodologia que es basa en la pràctica, el rigor, la coherència i la il•lusió.
La nostra experiència ens permet oferir un programa extens i divers, elaborat amb rigor i ambició, al servei d’una metodologia eficaç i actual.
Oferim un programa flexible amb estudis musicals de qualitat, que s’adapten a les necessitats particulars de cada alumne i que li permeten acostar-se a la música amb comprensió i bon criteri.
Actualment, l’ESCLAT compta amb un equip docent format per més de 30 professionals que treballen de manera compromesa i responsable per fer possible que tothom pugui trobar el seu espai i la seva oportunitat de fer música i continuar així essent un centre de referència a la ciutat de Manresa i a tota la comarca.
Com sempre hem dit, la millor manera de comprendre i gaudir de la música és fent-la.

Voilà! Cafè-Teatre
El Voilà cafè-teatre va obrir portes el 18 de juny de 2009 amb la clara intenció d’oferir una programació estable de música en directe de qualitat, des de llavors han passat pel Voilà! més de 1.800 concerts fent de cada nit una nit especial.La programació del Voilà! inclou música en directe tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges, a més d’actuacions destacades, cicles temàtics, i representacions de petit format de manera puntual.El Voilà! és un espai acollidor que manté l’essència del primer dia, una sala per gaudir de la música en directe de manera tranquila, amb concerts propers en format acústic per assaborir-los en bona companyia.

 

«>