Voilà! Cafè-Teatre – 2021

Festival Simfonic Ad Libitum Fi de curs

BEETLEJUICE’S BAND, ROCK STARS, UTOPIA, CAMALEÓ, LUX, GUACAMOLE’S BAND, CALYPSO, KENYA, KUKITXA

Dissabte 12 de juny a les 18h

Carrer del Cós, 74
Manresa

Ad Libitum Escola de Música
Ad libitum neix a Manresa el gener de 2013 amb la intenció d’oferir ensenyaments musicals a partir dels 3 anys, amb programes d’estudis lliures i adaptables a tot tipus de necessitats.
És una escola de música on s’implanta una nova metodologia, volem oferir una educació orientada a establir les bases pel gaudi de la interpretació musical a partir de la classes de grup.
La filosofia de l’escola es basa en la idea que l’aprenentatge musical ha de partir de la pràctica instrumental, apostem per integrar totes les àrees de l’ensenyament musical dins la classe d’instrument, eliminant així la tradicional separació entre llenguatge musical per una banda, i instrument per l’altra. El nostre objectiu és que els alumnes vagin assolint coneixements teòrics i pràctics d’una manera coordinada, i sempre a partir de la interacció amb altres alumnes, fomentant valors musicals i humans com la comunicació, el respecte i el saber escoltar.

Voilà! Cafè-Teatre
El Voilà cafè-teatre va obrir portes el 18 de juny de 2009 amb la clara intenció d’oferir una programació estable de música en directe de qualitat, des de llavors han passat pel Voilà! més de 2.000 concerts fent de cada nit una nit especial. La programació del Voilà! inclou música en directe tots els dijous, divendres, dissabtes i diumenges, a més d’actuacions destacades, cicles temàtics, i representacions de petit format de manera puntual. El Voilà! és un espai acollidor que manté l’essència del primer dia, una sala per gaudir de la música en directe de manera tranquila, amb concerts propers en format acústic per assaborir-los en bona companyia.