CEM-FONIC 2014

Cor infantil: Vibrem cantant

Encemble

JazzCemBand

Cor Jove TWE

Cor Jove

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

Passeig Vapor Gran, 17

Terrassa

Centre d’Educació Musical Terrassa

El CEM, Centre d’Educació Musical de Terrassa, és una Escola de Música, fundada l’any 1980 i gestionada per professionals de la música i de la pedagogia musical, moguts per un afany de servei a la música i a l’educació. Compta amb l’autorització del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb el número 08042524.En aquests anys de labor pedagògica, el CEM s’ha consolidat com una de les Escoles de Música capdaventeres al nostre país pel que fa a la pedagogia musical i la innovació educativa.

En són una mostra significativa les diferents invitacions rebudes per participar en diverses edicions del Saló de l’Ensenyament (Barcelona), al Mercat de la Música de Vic, a la Universitat d’Estiu de Terrassa, als Jocs Paralímpics del 92 (Cerimònia d’Inauguració) i per a representar Catalunya als festivals Neerpelt (Bèlgica), Portugalete (País Basc) i Brive (França), així com també en els intercanvis amb Odense (Dinamarca) i Heidelberg (Alemanya).


Espai Vapor Gran
El Centre de les Arts de Terrassa està ubicat dins d’un Vapor tèxtil típic de l’època modernista (Vapor Fontanals). Manté la seva estructura original, així com els sostres, finestrals i columnes.
És un espai obert a tothom, on actualment hi conviuen l’Escola de Música CEM, el Centre Tomatis de Terrassa i l’entitat Amics de la Música.Ben aviat, el Hall d’aquest bonic i històric espai començarà a acollir diferents activitats i concerts oberts a tots els públic.