WE WANT TO SING

Junior Glee (Escola la Miranda)

RockChoir Miranda (Escola la Miranda)

Coral de l’Escola d’Iniciació Musical de la Fundació Llor

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18h

C. Bellesguard 30

Bus: 60, 123 i 196
Institució La Miranda Fundació Llor  
     
Som una escola activa, emprenedora i moderna. Gaudim d’un entorn incomparable a les portes de Collserola. El nostre ampli espectre s’inicia a P1 i acompanya als nostres estudiants fins els llindars de la Universitat. Hem assolit una jove maduresa: ja hem acomplert 45 anys.Per a nosaltres els alumnes no són xifres, tenen nom, els eduquem en la seva individualitat amb entusiasme i afecte, disposem de les millors estratègies i les millors instal•lacions perquè cadascú assoleixi el seu horitzó, desenvolupi tot el seu potencial. Totes les intel•ligències es fomenten, busquem una formació integral i la música ocupa un lloc preeminent. Amb les seves notes harmonitza totes les matèries, des de la faceta curricular: el cant, la flauta, la percussió, la dansa, els festivals; fins la extraescolar: piano , solfeig, llenguatge musical, amb un tractament totalment individualitzat, que permet als nostres petits músics la superació dels exàmens oficials dels conservatoris.
No som únicament una escola de música però la música és l’ànima de la nostra escola.

La coral de l’escola d’Iniciació Musical de la FUNDACIÓ LLOR està formada per una seixantena de cantaires que cursen Grau Bàsic, dinamitzats per vuit entusiastes músics. Amb el seu repertori amenitza la inauguració del Pessebre de Sant Boi, el Nadal de les Llars d’avis de Sant Boi, el comiat dels alumnes de Batxillerat, i participa a la trobada de Corals de Catalunya i la Cantània.

L’Escola de Música està contextualitzada en el Projecte Educatiu de la FUNDACIÓ LLOR, organització educativa que acull i atén a 1200 alumnes al Col.legi i 1500 a l’Escola Esportiva, oferint-los diversitat de programes acadèmics, esportius, tecnològics, solidaris i mediambientals per connectar amb els interessos de cada noi i noia i desenvolupar integralment les seves competències personals i socials.

Actualment està integrada en la xarxa de les 20 Escoles de la Fundació Trams que aposten per la innovació educativa i té convenis de col.laboració per a l’excel.lència amb universitats de Catalunya


Universitat Abat Oliba CEU
La Universitat Abat Oliba CEU està construïda en els terrenys on es trobava, a principis del segle XV, la Torre de Bellesguard, la residència reial de Martí I l’Humà. En aquella finca, a començaments del s. XX, s’edificà la casa Bellesguard, obra de Gaudí, i sobre les restes de la residència reial s’edificà l’Asil de Sant Alfons de les religioses Oblates del Santíssim Redemptor.
Es construí llavors, per l’Asil, part de l’actual claustre i l’església modernista, obra de Bernardí Martorell. Havent adquirit la Fundació San Pablo CEU tot el conjunt, es va completar l’any 1980 la totalitat del claustre i es va remodelar profundament tot l’edifici per esdevenir la seu de l’actual Universitat.