MÚSICA CLÀSSICA I POPULAR

Duet acordió i violoncel

Duet flauta travessera i guitarra

Cor Gospel

Cantata infantil

Quintet de cambra

Trio violí, piano i contrabaix

Quartet de cambra

Quartet de corda

Orquestra Mediterrània

Foto formacions

Dissabte 4 de juny a les 18h.

C. Bellesguard 30

Bus: 60, 123 i 196

Foto escola

Escola Luthier d’Arts Musicals
L’Escola Luthier d’Arts Musicals fa més de 30 anys que imparteix ensenyaments musicals d’iniciació, nivell elemental, mitjà i superior. També ofereix un màster en interpretació musical en conveni amb la Universitat Ramon Llull.
En aquests moments l’Escola té 420 alumnes, i la majoria dels seus professors són titulats superiors per conservatoris nacionals o estrangers.
A més de participar en audicions internes, alumnes de l’Escola actuen amb regularitat en residències de la 3ª edat, a l’Església de Sant Gaietà, a la Casa Elizalde, entre d’altres, i a diverses festes de la ciutat.
L’any 1999 un trio d’alumnes va rebre el “Premi Finalista Música antiga i clàssica Jordi Savall” atorgat per la Generalitat de Catalunya. Molts alumnes han aconseguit premis en concursos internacionals i han guanyat oposicions en diversos conservatoris.
L’Escola ha organitzat intercanvis d’alumnes i/o professors amb conservatoris a Girona, Sant Sebastià, Cuneo (Itàlia), Falun (Suècia), Reykjavik i Keflavik (Islàndia).
www.casaluthier.com/escola

Universitat Abat Oliba CEU
La Universitat Abat Oliba CEU està construïda en els terrenys on es trobava, a principis del segle XV, la Torre de Bellesguard, la residència reial de Martí I l’Humà. En aquella finca, a començaments del s. XX, s’edificà la casa Bellesguard, obra de Gaudí, i sobre les restes de la residència reial s’edificà l’Asil de Sant Alfons de les religioses Oblates del Santíssim Redemptor.
Es construí llavors, per l’Asil, part de l’actual claustre i l’església modernista, obra de Bernardí Martorell. Havent adquirit la Fundació San Pablo CEU tot el conjunt, es va completar l’any 1980 la totalitat del claustre i es va remodelar profundament tot l’edifici per esdevenir la seu de l’actual Universitat.