Combos de L’escola de Músics i JPC

Formacions Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

Rambla dels Caputxins, 31

Metro: L3, L4, L2 ( Paral·lel)
Bus:59

L’Escola de Músics i JPC
 
L’Escola de Músics i JPC fem músics des de l’any 1992.
Som un centre de formació musical autoritzat pel departament d’Ensenyament que ofereix un ensenyament actiu, obert a alumnes de totes les edats, nivells, aptituds, condicions i orígens. L’escola es caracteritza per la seva flexibilitat. Intentant adaptar al màxim possible la seva programació a les característiques i necessitats particulars de cada alumne. Volem fer músics, ja siguin professionals, amateurs, o que simplement vulguin gaudir de la música.
Al llarg d’aquests anys de treball i d’il•lusió, hem aconseguit reunir un equip docent d’una cinquantena de professors titulats superiors, especialistes en les diferents disciplines de la música i la gran majoria músics en actiu, que treballen transmetent la seva passió per la Música de manera entenedora i amena, als gairebé 600 alumnes que té actualment l’Escola. L’escola participa activament en totes les activitats dins del Districte de Ciutat Vella, Barcelona i Catalunya .

Ultramarinos Barcelona
Ultramarins està Situat en un dels llocs més emblemàtics de la ciutat, la Rambla. Un magnífic espai gastronòmic dissenyat pel reconegut Lázaro Rosa-Violán, s’ha creat un entorn jovial banyat de llum natural que il•lumina una àmplia sala a través d’un mosaic de claraboies. Ultramarins s’erigeix com el bar de tapes de moda a Barcelona, unint amb estil i sofisticació una cuina oberta i una sofisticada barra de còctels. Gaudeix amb nosaltres d’una deliciosa carta de còctels creats pèls millors barristes de la ciutat, vine a prendre unes tapes, delecta’t amb el marisc de la Llotja barcelonina i dels nostres productes de km 0. Amb ànima cultural, gaudeix de música en directe tots els dimecres i dijous, a més del nostre Live DJ cada dia

 

«>