TARDA MUSICAL I NIT DE MÚSICA JOVE

Little Big Band

SAdepensar

Zona Folk

Cor L’Estrella Musical

Bee Tween

Kaore he ingora

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 19h

Plaça de Pau Vila

Vilassar de Mar
Aula de Música de Vilassar de Mar
 

La nostra escola és un centre de formació musical que ofereix la possibilitat d’introduir-se i progressar en l’aprenentatge de la música. Les seves activitats estan pensades per a infants, joves i adults. L’objectiu és gaudir de la pràctica musical en grup. Tenim: Cor de Música Moderna, Cor de Música Antiga, Xaranga, Vilassar Big Band, Conjunt de música folk i tradicional i molt més!

A l’Aula de Música de Vilassar de Mar ens agrada de construir un clima educatiu que faciliti la comunicació, el creixement, el benestar, el diàleg, la convivència, la motivació vers l’aprenentatge, la responsabilitat, la consciència individual i d’equip, el respecte, la solidaritat, la sensibilitat i la superació.

L’Aula de Música és una entitat en conveni amb l’Ajuntament de VIlassar de Mar.


Torre d’en Nadal
La Torre d’en Nadal (Plaça de Pau Vila)
Durant els segles XV i XVI, per temor de les incursions de corsaris barbarescs que sovintejaven en el litoral català, es construïren nombroses torres de guaita i de defensa. En el terme de l’actual Vilassar de Mar se n’alçaren tres: can Nadal, can Mir i can Rufau o Lledó de Mar, encara que fins als nostres dies només ha arribat la de can Nadal. Aquest torre pertanyia a una masia fortificada de finals del segle XV, és de planta circular, oberta al segon pis i té una finestra gòtica d’arc conopial.