Aglaria Pidhol garia

Cor Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18h

c/ Bellesguard 16-20

Metro: L3 Lesseps
Bus: 58,22,75,60,196 i 123

Cor Novaura
 
El cor Novaura de Barcelona és un cor de noies que es va fundar al setembre del 2009 de l’iniciativa de cantaires que tenien molta energia i ganes de continuar cantant quan es va acabar el Cor Aura de l’Escola de Música del Palau.
Actualment el conformen un total de 18 noies d’edats compreses entre els 16 i 35 anys. La directora és Glòria Fernández, cantant i directora també del Cor Mitjans de l’Orfeó Català.
El Cor Novaura ha actuat a diversos escenaris de Catalunya i a Londres, amb repertoris molt diversos, des de músiques tradicional d’aquí i d’altres cultures, fins a música dels nostres dies.

Torre Bellesguard Antoni Gaudí

A la Torre Bellesguard Antoni Gaudí ens hi deixa un castell a mig camí entre el modernisme i el gòtic, per retre homenatge al Palau del Rei Martí I l’Humà, últim rei del Casal de Barcelona, qui visqué els últims anys de la seva vida a Bellesguard.

La Torre Bellesguard d’Antoni Gaudí (1900-1909), declarada Bé d’Interès Cultural el 24 de juliol de 1969, és una joya del modernisme català i una de les seves obres més desconegudes, simbòliques i més personals que acaba d’obrir recentment les seves portes al públic.