FESTIVAL SIMFONIC

Formacions Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

C. Costa d’en Deia 40

Maó

Foto escola

Escola Municipal de Música de Maó
L’Escola Municipal de Música de Maó és un centre obert a persones de totes les edats i amb qualsevol tipus d’interès, que vulguin fer realitat les seves inquietuds per la música, o que, senzillament, vulguin gaudir del plaer d’aprendre, omplint el seu temps de lleure amb una activitat que complementi el seu desenvolupament personal.
Amb una oferta d’ensenyament no reglat i en classes individuals, o en grups de petits i grans, tenim diverses opcions per a tothom. En un ambient distès i amb un ritme d’aprenentatge més personalitzat, que s’adapta a totes necessitats.
Així, donam cabuda a tots els estils, sense rebutjar cap tipus de manifestació musical (pop, rock, jazz, clàssica, folklore…).
Pensant en els més joves, seguim la programació de continguts corresponent al grau elemental de música, ja que procuram que la formació que oferim sigui prou sòlida, personalitzada i amb la qualitat suficient perquè l’alumnat interessat pugui accedir a centres de formació superiors.

Teatre Principal Maó
El Teatre Principal de Maó és el teatre d’òpera més antic d’Espanya. De propietat municipal, va ser construït l’any 1829 per l’arquitecte italià Giovanni Palagi, damunt les restes de la murada que encerclava la ciutat de Maó. El disseny és el d’un teatre clàssic italià en forma de ferradura, factor que esdevé clau per una acústica immillorable.
Al llarg dels 180 anys d’activitat contínua, ha sofert diferents modificacions i reformes que l’han anat adaptant a les necessitats de cada època. La darrera reforma data de l’any 2001, en aquesta, el teatre va ser objecte d’una rehabilitació integral que el va dotar de tota la infraestructura tècnica, instal•lacions i serveis propis d’un teatre modern.
La capacitat del recinte és de 837 localitats, si bé devers 160 són de visibilitat reduïda, a causa de la seva tipologia. Compta amb personal laboral estable i gestió independent, a través de la Fundació del Teatre Principal de Maó, creada l’any 2001 per l’Ajuntament de Maó, que té la condició de Patró Fundador.