VIATGES MY BABY

Petits MusicWood

Combo Music

Combo Wood

Combo RockWood

Combo MusicWood

Veus Wood

Big Band Wood

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

Plaça de les Arts 1

Metro: L1 (Glòries y Marina), L2 (Monumental)

Bus:6, 7, 10, 56, 62, 92, B21 y B25

Tranvia: L.T4 (L’Auditori /Teatre Nacional), L.T5 (Glòries)

Musicwood
Des de 1995 l’escola de música MusicWood s’ha caracteritzat per la seva qualitat, metodologia i educació musical.MusicWood avarca tot tipus d’estils, agrupacions musicals, instrumentistes… Es tracta d’oferir un aprenentatge significatiu i de qualitat a tot l’alumnat, tenint en compte les seves inquietuds, formes d’aprendre, motivacions, coneixements i habilitats musicals.La nostra escola ofereix un ampli ventall de possibilitats per a gaudir estudiant, tocant i experimentant amb la música. Música apta per a tots els públics.

Teatre Nacional de Catalunya
El Teatre Nacional de Catalunya (TNC), ubicat a Barcelona, és una de les institucions culturals més importants de Catalunya. Inaugurat l’any 1996, va néixer amb l’objectiu bàsic de consolidar una oferta teatral d’alta qualitat tant en l’àmbit nacional com internacional que, des de la capacitat de risc estètic i la voluntat de servei pròpia del teatre públic, completés un panorama teatral caracteritzat per la creativitat i la riquesa de les iniciatives.
L’edifici del Teatre Nacional de Catalunya, situat a la plaça de les Arts, a prop de la plaça de les Glòries, compta amb tres sales d’exhibició. Dissenyat pel prestigiós arquitecte català Ricardo Bofill, és un dels edificis emblemàtics de Barcelona.