LES GERIONES PRESENTEN: NOTES D’ESTIU

Coral Geriona Infantil

Coral Geriona Juvenil

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les18h

Pl. del Vi 1

Foto escola

Associació coral Geriona

La coral Geriona va néixer l’any 2000 a l’Escola Municipal de Música de Girona amb la idea que la ciutat de Girona comptés amb un cor infantil d’alt nivell i una bona formació tècnica i musical. Des del principi ha estat dirigida per Imma Pascual. Avui hi canten quaranta nens i nenes. L’any 2005, es va veure la necessitat de donar continuïtat a la coral infantil i es va formar la coral Geriona Juvenil, integrada per una quinzena de cantaires d’entre 15 i 25 anys.El repertori treballat va des des del clàssic fins a espirituals negres, cançons d’arreu del món i musicals.

La Coral Infantil ha fet intercanvis amb els cors anglesos de Woodbridge i de Dodderhill i ha participat en l’enregistrament de la cantata “Ha passat un àngel”de Mariona Vila, per Cantània 2013.

La Coral Juvenil va guanyar el primer premi en el concurs de corals Sant Jordi l’any 2007 amb premi també per la seva directora i l’estiu passat van cantar el “concert desconcertant” sota la direcció de Ros Marbà.


Teatre Municipal (Saló de descans)
El saló de descans es l’espai on antigament, els espectadors es reunien durant els entreactes. Un  espai de trobada i de  conversa relaxada per a comentar l’art o bé per a intentar arranjar el món. Ideal per a iniciar converses, projectes i contactes. Presentacions ,xerrades, còctels…… .Mantenint aquesta funció, volem apropar també  aquest espai singular a empreses i particulars que requereixin d’un “espai singular”.Ubicat dins el teatre Municipal permet utilitzar els mateixos serveis de wc, i té 250 metres quadrats , 100 cadires i  equip de megafonia  (2 micros)Responsable: Jep Sánchez, Teatre Municipal de Girona