VETLLADA POÈTICA I MUSICAL

Coral Shalom

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 9 de juny a les 18h.

C.Ferrer i Busquets, 90-92

Mollerussa

Associació Cultural Juvenil de Mollerussa
 
Som una entitat que es va fundar a finals de l’any 2015. Actualment som uns 25 membres i la nostra entitat funciona de forma assembleària. El principal objectiu de la nostra entitat és fomentar la participació en la cultura i l’oci entre la població més jove del nostre municipi i rodalia. Duem a terme el nostre objectiu mitjançant la participació en actes culturals i d’oci promoguts per la mateixa entitat o per altres entitats.

Teatre de l’Amistat

El nou espai de l’Amistat ja és realitat. Després d’un llarg i dificultós procés, els premianencs ja podem gaudir d’aquest nou equipament cultural pensat per poder donar resposta a un gran ventall d’activitats com ara teatre, cinema, música, ball.. així com espectacles i actes de tot tipus.

El camí per arribar fins aquí no ha estat fàcil. La rehabilitació d’un equipament sociocultural centenari d’aquestes característiques comportava tenir en compte molts factors i la implicació de moltes persones.  Ha estat una experiència complexa però alhora gratificant i la voluntat, l’esforç i la perseverança de tothom que ha format part del procés ha fet possible que aquest es pogués desenvolupar de manera satisfactòria. Paral·lelament, cal destacar també la col·laboració i finançament de les administracions i institucions que han permès que el projecte tirés endavant amb èxit.

Ara tenim per davant el compromís de fer que aquest nou espai es converteixi en el referent cultural i social de la vila, amb un batec fort i constant que arribi a les poblacions veïnes del Baix Maresme. Un nou repte per a Premià de Mar que assumim amb il·lusió i responsabilitat i que estem convençuts que, entre tots, el farem possible.

 

«>