Teatre de Blanes* – 2023

Concert Fi de Curs

Tots els alumnes de l’escola de música, la banda, cobla, petites formacions d’instruments i coral

Dissabte 10 de juny a les 11h

Ample, 26

Blanes
BANDA-COBLA Col·legi Santa Maria de Blanes
Els nostres orígens els hem de buscar en les activitats extraescolars que el Pare Joaquim Alqueza va organitzar de forma molt entusiasta al Col·legi Santa Maria de Blanes durant la dècada dels 60. Així va ser com va sorgir la Banda i la Cobla del Col·legi Santa Maria.
La nostra Banda va actuar per primera vegada en públic el 21 d’agost de 1965
I dos anys més tard, la Cobla Infantil va fer la seva primera actuació pública. Amb aquesta creació, la Cobla del Col·legi Sta. Maria de Blanes ha sigut la primera Cobla Infantil de Catalunya i quasi segurament de tot el món.
Posteriorment l’any 1987 amb l’esforç desinteressat de tota una sèrie de pares de membres de la Banda i Cobla, varen iniciar el projecte de l’escola de música pels músics de la formació, construint les actuals instal·lacions.
Amb el pas del temps aquesta iniciativa va créixer i es va transformar en la nostra associació que actualment compta amb una formació de Banda, una de Big Band, una de Cobla i l’Escola de música del col·legi Santa Maria per a complementar l’educació dels nostres joves músics, que a mes a mes dona formació musical a la població de Blanes i rodalies en la majoria de disciplines musicals i de instruments. Avui la Banda i la Cobla del Col·legi Santa Maria són reconegudes com inici i origen de grans músics.

Teatre de Blanes | Teatre Costa Brava Sud

Teatre de Blanes
Inaugurat l’any 2003, neix amb els objectius de consolidar una programació estable i de qualitat, i contribuir a fomentar la participació i la formació cultural dels ciutadans.El Teatre de Blanes té capacitat per acollir 411 espectadors en una única platea en forma de graderia distribuïda en tres sectors, i amb seients reservats per a persones amb mobilitat reduïda.

El teatre compta amb una sala polivalent annexa, amb una capacitat per a unes 60 persones, que va ser concebuda com a sala d’assaig i taller per a donar resposta a les necessitats formatives i culturals de les entitats de la població.