Concert de Primavera 2019

Grup Instrumental Orff

Coral + Grup Instrumental Orff

Grup Instrumental Guitarres

Grup Instrumental Pianos

Grup Instrumental Violins i Violoncels

Coral + Piano

                                                                                                                        Dissabte 8 de juny a les 17h

Raval de Robuster, 34
Reus

Escola de Música Xilòfon
 
L’Escola de Música Xilòfon es va fundar fa més de 40 anys en un moment d’escassetat pedagògica musical. L’Adelaida Ferrater incentivada pel moviment de renovació pedagògica Rosa Sensat va tirar endavant aquest projecte.
Basant-nos en les metodologies Orff (sistema alemany centrat en el ritme i la cançó popular), Kodaly, Willems i Dalcroze, els alumnes s’inicien experimentant i tocant diferents instruments de percussió.
Paral•lelament, els alumnes també escullen el seu instrument (piano, guitarra, violí, violoncel, flauta travessera,…) desenvolupant un llenguatge musical propi en les classes individuals.
Les metodologies de sensibilització estan enfocades als petits (des dels 5 anys). L’Escola està oberta a persones de totes les edats, en el cas de joves o adults es personalitza el seu aprenentatge des del propi instrument.
La música és un art canviant que reflexa cada època de la societat, a l’Escola oferim estudis de música moderna, improvisació i jazz.

Teatre – Auditori: Sala Santa Llúcia
L’auditori-teatre “Sala Santa Llúcia” pertany a la Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia de Reus, una entitat centenària, tota vegada que la data de la seva creació es desconeix. La primera informació escrita que es troba de la seva activitat es remunta a una acta notarial feta el 21 d’agost del 1327.La Sala Santa Llúcia és un dels equipaments de la nova seu que la Germandat estrenat l’any 2007, després de quatre anys d’obres que han fet que aquesta entitat disposi avui d’unes instal•lacions modernes, funcionals, i situades al bell mig de la ciutat de Reus.La Germandat de Sant Isidre i Santa Llúcia és una entitat cultural que aposta per el foment de les arts en general, i per això la nova seu compta, a més de l’auditori-teatre “Sala Santa Llúcia” on si programen activitats escèniques, conferències i projeccions, amb l’Espai d’Art La Vint-i-quatrena, dedicat a l’exposició de les arts plàstiques.