Concert de l’escola Luthier

Maryana Shustova, violí amb Héctor Guzamán, piano

Leon Guallart Diaz, piano

Ani Amatuni, piano

Clara Fonolleda Anguas, piano

Cor de Gospel

Laia Jové i Enrinc Novell, duet de violins

Marta Company Martínez, cant amb Héctor

Guzamán, piano

Paula Serrasolses, clarinet amb Héctor Guzamán, piano

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 12h.

Segre, 24-32, 3a pl. (Pl. Can Fabra)

Metro:L1 Sant Andreu

(salida Plaça Orfila)

Bus: 11, 35, 40, 73, B-20, N-9

Escola Luthier de Música i Dansa
 
L’Escola d’Arts Musicals Luthier va ser fundada l’any 1979 per Alícia Alcalay Rosés. És un centre privat, reconegut per la Generalitat de Catalunya des del 13 de febrer del 1986 i autoritzat des de 1995.
La seva tasca educativa aglutina tots els cicles, iniciació musical a partir dels 5 mesos d’edat, iniciació musical, nivell elemental, professional, superior i estudis de Màster en conveni amb la Universitat Ramon Llull (Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna).
L’any 2011 va ampliar els seus espais amb un departament de dansa, dirigit pel ballarí de claqué Guillem Alonso.
Actualment l’Escola té alumnes de procedència nacional i internacional i compta amb un professorat altament qualificat. A molts d’ells els avala una notable carrera concertística i pedagògica. Els mestres col•laboren en la dinamització de les activitats que configuren la programació anual del curs, això és, audicions, concerts, cursos, conferències, casal d’estiu, de nadal i de setmana santa, entre d’altres.
L’Escola Luthier té ja un alumnat passat i present que l’avalen com escola de prestigi dins del panorama musical del país i té un gran renom tant a l’estranger com aquí.

Taller de Músics
El Taller de Músics Escola Superior d’Estudis Musicals té entre els seus principals objectius la difusió de la música feta a casa nostra i la necessitat d’aprofundir en els aspectes de l’ensenyament musical de nivell superior com a eina imprescindible per aconseguir una millor qualitat dels professionals del nostre país.
Les principals motivacions per a assumir aquest projecte són:
•Col•laborar en la formació de futurs professionals des del màxim rigor metodològic – ho demostren els més de 30 anys d’història del Taller de Músics-.
•Donar les eines necessàries per a convertir un centre d’ensenyament superior en una autèntica “factoria de creació”, atenta als canvis substancials que es produeixen actualment a nivell artístic.
•Basat en les dues premisses anteriors, procurar la inserció laboral dels alumnes, tot considerant l’espai entre les aules i l’escenari, o els estudis d’enregistrament o de producció, un “trajecte natural”.

 

«>