Seminari Conciliar de Barcelona 2 – 2021

Concert de primavera d’Haro estudis musicals

Hospiband, Orquestra de guitarres, Coral de pares i Orquestra de cambra

Dissabte 12 de juny a les 12h

C. Diputació, 231

Metro: L1 (Universitat)
Bus: 52, 54, 63, 67, H12

Haro Estudis Musicals

Som una escola privada, fundada l’any 1975, pel mestre Francisco Haro.Autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Membre d’EMIPAC (escoles de música d’iniciativa privada) i ACEM (associació catalana d’escoles de música)

Haro estudis musicals ofereix una educació musical diversa, flexible i adaptada a totes les edats. Té com a finalitat posar l’ensenyament de la música a l’abast de tothom, amb dedicació, professionalitat i entusiasme.

Ofereix uns estudis de qualitat amb una línia pedagògica orientada cap al futur professional, preparant als seus alumnes per a les proves d’accés als diferents conservatoris de Barcelona.


Seminari Conciliar de Barcelona
Seminari Conciliar de Barcelona
1879-1882 Elies Rogent. El projecte arquitectònic de l’edifici actual va ser realitzat per l’arquitecte Elies Rogent que presenta una organització en planta en creu amb quatre patis interns i capella al centre. Els seminaristes van començar a viure a l’edific l’any 1882, però no va ser inaugurat oficialment fins al 4 de desembre de 1904. A la Setmana Tràgica de 1909 el Seminari va ser assaltat i incendiat en part. Durant la Guerra Civil, l’edifici del Seminari, saquejat, va tenir diferents utilitats: seu de la Universitat Popular de les Joventuts Llibertàries, alberg de refugiats de guerra, camp de presoners, hospital, i residència per als presos de diversos camps de treball de Barcelona. Un cop acabada la Guerra, però, ràpidament fou restaurat i els seminaristes s’hi tornaren a instal•lar. A partir de l’any 1970, els seminaristes van anar a viure en residències de diferents barris de Barcelona, quedant en l’edifici del carrer de la Diputació només les institucions acadèmiques.