Concert participació en el Festival Simfonic

Quartet instrumental (2 flautes trav., cello i piano)

Trio instrumental (flauta, violí i piano)

Conjunt de flautes travesseres

Duo de flautes travesseres

Duo de guitarra i flauta

Duos de flautes travesseres

Trio instrumental (2 violins i piano)

Orquestra de l’Escola de Música

Dues actuacions solistes de guitarra

el CorAggio – Coral Juvenil

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

Carrer de l’Ateneu 3-5

Sant Just Desvern

Escola de Música de l’Ateneu
 
L’ESCOLA DE MÚSICA DE L’ATENEU de Sant Just Desvern inicià les seves activitats musicals i pedagògiques fa més de 40 anys, durant els quals l’objectiu ha estat sempre dur a terme un ensenyament musical seriós i actiu, que permet als alumnes, des dels més petits als més grans, assolir bons coneixements musicals. A l’escola ensenyem a estimar i valorar la música potenciant l’activitat en grup, amb conjunts instrumentals, orquestres, concerts, concurs de composició musical, audicions i visites culturals.Amb un sistema que combina les classes d’instrument i l’estudi del llenguatge musical, els alumnes aprenen el necessari per a poder tocar un instrument i adquirir una base teòrica que els pot donar pas, si ho desitgen, a continuar amb uns estudis més professionals.L’escola també ofereix un ensenyament no reglat i lliure, fora de l’edat elemental, a qui desitja aprendre música, tocar un instrument, sempre adaptat a les seves inquietuds musicals.

Sala Municipal de l’Ateneu
La Sala Municipal de l’Ateneu, és un dels espais de l’edifici de l’Ateneu de Sant Just, que es va inaugurar el 1929, amb la sala d’espectacles i el cafè, en el lloc que ocupa actualment. Aleshores, l’activitat principal era la del cinema. El 1947 les activitats de Festa Major es feien a la sala i aquest any té lloc la realització dels primers Jocs Florals en català, organitzats per l’Ateneu.
Fins a final dels anys 50 la sala serà el referent dels balls de Festa Major.
L’any 1993, coincidint amb el 75è aniversari de l’Ateneu, s’amplia l’escenari i es fa la nova platea de parquet.
És la sala més gran del municipi, quant a dimensions i aforament, i acull activitats de gran format com festivals d’escoles, de dansa, teatre i concerts, entre d’altres.