VARIACIONS MUSICALS

Quartet de Corda amb Piano

Concert d’Acordió

Teatre Musical

Grup de Gospel

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 19h.

C/ Balmes 53, Pral.

Metro: FGC (Provença)

Bus: 7, 16, 17, 67, 68

Metro: L3 (Passeig de Gracia)

Escola Luthier d’Arts Musicals
L’Escola Luthier d’Arts Musicals fa més de 30 anys que imparteix ensenyaments musicals d’iniciació, nivell elemental, mitjà i superior. També ofereix un màster en interpretació musical en conveni amb la Universitat Ramon Llull.
En aquests moments l’Escola té 420 alumnes, i la majoria dels seus professors són titulats superiors per conservatoris nacionals o estrangers.
A més de participar en audicions internes, alumnes de l’Escola actuen amb regularitat en residències de la 3ª edat, a l’Església de Sant Gaietà, a la Casa Elizalde, entre d’altres, i a diverses festes de la ciutat.
L’any 1999 un trio d’alumnes va rebre el “Premi Finalista Música antiga i clàssica Jordi Savall” atorgat per la Generalitat de Catalunya. Molts alumnes han aconseguit premis en concursos internacionals i han guanyat oposicions en diversos conservatoris.
L’Escola ha organitzat intercanvis d’alumnes i/o professors amb conservatoris a Girona, Sant Sebastià, Cuneo (Itàlia), Falun (Suècia), Reykjavik i Keflavik (Islàndia).

Sala de Cambra de l’Escola Luthier d’Arts Musicals
La Sala de Cambra està situada en un pis principal d’estil modernista, al cor de l’Eixample barceloní al carrer Balmes, 53.
En aquest espai s’han impartit cursos, Màster-class i Concerts dels més importants professors i concertistes amb prestigi internacional, com els guitarristes David Russell, Carles Trepat, el violoncelista Marçal Cervera, el molt prestigiós Jordi Savall i molts altres.