CONCERT SIMFONIC

Quartet Ateneu Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

C. Pujada de la Mercè 10

Escola Municipal de Música de Banyoles
L’Escola Municipal de Música de Banyoles es va crear l’any 1984 i des d’aleshores ofereix ensenyaments musicals i segueix un procés de desenvolupament i creixement. Com a centre educatiu de titularitat pública, promogut i gestionat per l’Ajuntament de Banyoles, a través de l’Àrea de Cultura, es va constituir com un equipament cultural i alhora educatiu que pretenia facilitar la pràctica musical tot donant resposta a la demanda social.
A l’actualitat, l’oferta formativa del centre ofereix ensenyaments musicals en edats compreses des d’els 3 anys fins adults. Ofereix ensenyaments de violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, guitarra elèctrica, baix elèctric, bateria, piano, flauta travessera, clarinet, trompeta i saxòfon; així com les assignatures col•lectives de sensibilització musical, llenguatge musical, conjunt instrumental orff, cant coral, orquestra, big band, combo i cambra.

Restaurant Els Jardins de la Mercè
Aquest edifici i els seus jardins catalogats i protegits varen ser construits fa 150 anys, per un adinerat empresari anomenat Pelay Negre, i actualment acull el restaurant Els jardins de la Mercè, un espai singular per la seva activitat gastronómica i cultural.