MÚSICA MODERNA: VERSIONS

Orquestra Microbi

Combo Sagrera Destruction

Combo jazz Sagrera

Taller de cantants

Lunar Project

Foto formacions

Dissabte 4 de juny a les 18:30h.

C. Ramon Trias Fargas 2

Tramvia: T4 (Estació de Sant Adrià)

Metro: L4 (Ciutadella- Vila Olímpica)

Bus: 10, 36, 45, 57, 59, 71, 92 i 157

Escola de Música BCN Fusió
L’escola de Música BCN Fusió es troba al districte de Sant Andreu des de l’any 1989. Disposem de dos centres totalment equipats per oferir ensenyament i formació musical en diferents àrees: Iniciació, Nivell Elemental, Nivell Mitjà i Música Moderna (joves i adults). Comptem amb una plantilla de 40 professors que imparteixen totes les assignatures teòriques i pràctiques: llenguatge musical, harmonia, combo, orquestra, informàtica musical, cor, instruments, etc. Adaptem la programació a les necessitats de cada alumne, en funció de la seva edat, coneixements, pressupost i disponibilitat horària. Realitzem concerts, trobades, intercanvis, sortides musicals, i espectacles diversos. Podeu visitar les nostres instal·lacions a la Sagrera (C/ Monlau, 54 baixos) i a St. Andreu (C/ Gran de Sant Andreu, 132; C/ Dr. Santponç n. 2-4), tots ells a Barcelona. Més informació de les nostres activitats a www.bcnfusio.com

Restaurant Bestial
Situada just a sota del peix metàl·lic de Frank O’Gehry i al costat del restaurant Bestial, des d’aquesta resguardada terrasseta rodejada d’aigua es té la sensació d’estar en una illa.
Envoltada d’arbres i d’una zona enjardinada, es veu la platja i la línia de mar que queden a escassos 150 metres. El soroll de l’aigua i la privilegiada situació ajuden a desconnectar del bullici que pot haver-hi a la platja.