FESTA CONCERT FINAL DE CURS

Cor mini gospel Sa Fàbrica de Músics

Small gospel Sa Fàbrica de Músics

Taller gospel Sa Fàbrica de Músics

Gospel Sa Fàbrica de Músics

Tots el alumnes de l’escola

Foto formacions

Dissabte 13 de juny a les 12h.

Carrer Portal de sa Font, 2

Ciutadella

Sa Fàbrica de Músics
SA FÀBRICA DE MÚSICS és l’escola de música moderna de Menorca. S’ha fundat al juny del 2010 amb la voluntat de promocionar el jazz i la música popular creant amb aquesta finalitat un nou projecte educatiu amb seu principal a Ciutadella de Menorca i escola també a Maó. SA FÀBRICA DE MÚSICS és una escola privada d’ensenyament musical amb un programa d’estudis propi, que imparteix cursos de nivell elemental a superior. Així, els músics que s’acolleixen al nostre programa tenen la possibilitat d’adquirir una formació artística i professional dins de qualsevol especialització musical.L’escola codirigida per Cris Juanico i Esperança Rotger, compta amb més de 250 alumnes de totes les disciplines i nivells i amb 4 Cors Gospel de diferents nivells dirigits per Annabel Villalonga.

Reial Monestir de Santa Clara

El monestir, reedificat després de l’assalt dels turcs, era un conjunt d’edificacions de diverses èpoques, amb modificacions i ampliacions successives, la darrera de les quals en ple segle XVIII.L’església tenia 23 metres de llarg per 12 d’ample. La peça artística més important del convent, que es va poder salvar del saqueig turc, és un baix relleu de fusta, datat entre finals del segle XV i principis del XVI, de 76 cm en quadre, que representa la Sagrada Família i el nin Jesús a la cova de Betlem.

Després de la guerra Civil i per acord de la corporació municipal de Ciutadella, es va començar la reedificació del monestir en el mateix lloc ocupat per l’antic, encara que una part considerable del solar va ser cedida a la congregació salesiana per fer el pati del col•legi. El nou edifici conté alguna dependència de l’antic.

L’església va ser construïda seguint el patró gòtic del segle XIX.