Òpera sense accent

Petits MusicWood

ComboMusic

Combo Wood

Orquestra de Guitarres/Violins

Coral

Big Band

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18.

C. Sant Antoni M. Claret, 167

Metro: L5 Sant Pau, L4 Guinardó
Bus: 19, 20, 45, 47, 50, 51, 92, H6 i H8

Musicwood
 
Des de 1995 l’escola de música MusicWood s’ha caracteritzat per la seva qualitat, metodologia i educació musical.MusicWood avarca tot tipus d’estils, agrupacions musicals, instrumentistes… Es tracta d’oferir un aprenentatge significatiu i de qualitat a tot l’alumnat, tenint en compte les seves inquietuds, formes d’aprendre, motivacions, coneixements i habilitats musicals.La nostra escola ofereix un ampli ventall de possibilitats per a gaudir estudiant, tocant i experimentant amb la música. Música apta per a tots els públics.

Recinte Modernista de Sant Pau – Sala Pau Gil
Després d’un ambiciós procés de rehabilitació ha permès recuperar el valor patrimonial i artístic del Recinte Modernista de Sant Pau, obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner, convertint-lo en un nou espai de referència de la ciutat de Barcelona en el qual hi conviuen la història i la innovació.
El Recinte Modernista de Sant Pau acull un centre de coneixement format per institucions capdavanteres en els àmbits de la sostenibilitat, la salut i l’educació, entre d’altres.
La restauració dels pavellons modernistes, declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO l’any 1997, ha permès el desenvolupament d’un programa cultural que té com a objectiu principal la posada en valor d’aquest tresor del modernisme europeu.
La recuperació del conjunt modernista ha convertit part del Pavelló de l’Administració en un centre de reunions i esdeveniments. Acollint també l’Arxiu Històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, un dels fons documentals hospitalaris més importants.