NOTES DE TARANTEL·LA

Canten i toquen els petits

Conjunt Instrumental

Combo

Coral

Grup de violins

Grup de Flautes

Grup de Guitarres

Grup de Saxos

Grup de Saxos

Grup de Saxos

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

C/ Muntadas 5

Metro: L1 (Plaça de Sants); L3,L5 (Sants Estació)
Bus: 30, 56 , 57, 157

Escola de Música Tarantel·la

L’Escola de Música Tarantel.la neix l’octubre de 1984 amb la finalitat d’apropar el món musical a tots els qui ho desitgin i contribuir a la formació integral de l’ésser humà; sense oblidar mai que d’aquest esforç en pugui sorgir un interès professional.L’escola és oberta a tothom i a tot tipus de corrents estètiques rellevants. Així també, s’intenta crear un caliu intern propi d’una escola dinàmica, moderna i amb constant evolució. Des d’aleshores ençà, el centre ha anat creixent, apostant sempre per un mètode d’ensenyament personalitzat.

Es fomenta la integració dels alumnes en grups, afavorint les relacions i l’aprenentatge.

El professorat és titulat en nivell Superior o Mig, es fan avaluacions trimestrals a la pròpia escola i s’entreguen diplomes de final de nivell.

Es realitzen audicions, classes d’aprofundiment del instrument, concerts i intercanvis.

Les aules estan equipades amb material d’avantguarda per a l’ensenyament.


Punt Multimèdia Casa del Mig
El Punt Multimèdia és un equipament públic del barri de Sants situat dins del Parc de l’Espanya Industrial. La seva situació geogràfica fa d’aquest centre un espai tranquil i acollidor. Les seves activitats es centren en dinamitzar l’alfabetització informàtica i les eines multimèdia que ens envolten cada dia. A banda dels seus tallers i xerrades, també desenvolupa activitats i exposicions al voltant del multimèdia, com ara, la fotografia, l’internet, o el cine.i