BIG BAND AND SWING

Combos Folk

Combos Jazz

Combos Pop

Big Band

Foto formacions

Dissabte 4 de juny a les 18h.

C. La Rambla 120

Metro: L3 (Liceu)/FGC (Catalunya)
Bus: 14, 59, 91 i 120
Estudi de Música Tri-tò

A l’escola de música Tri-tó pots trobar orquestra, grups de cambra, corals, conjunts instrumentals, big band. Totes les mides i tots els formats per aprendre a tocar en grup, descobrir repertoris nous, viure l’ emoció del directe i compartir la passió per la música.Hem fet concerts al Gran Teatre del Liceu, a l’Auditori i al Teatre Grec i actuem a biblioteques i casals en col.laboració amb el districte d’Horta-Guinardó.

Per als més petits hem incorporat el mètode Dalcroze que utilitza la rítmica, la improvisació amb l’ instrument i l’ educació de l’ oïda per fer els primers passos en el món de la música.

Tenim un professorat, expert, horaris flexibles, aules insonoritzades. Però sobretot, tenim l’experiència de més de 10 anys ensenyant a viure la música. L’Estudi de Música Tritò és un centre vinculat al Conservatori del Liceu. Per aquest motiu, al final de cada nivell l’alumne obté un diploma acreditatiu amb validesa acadèmica reconeguda.


Restaurant Attic
L’Attic és, per la seva ubicació, un dels restaurants més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, doncs es troba al bell mig de La Rambla, cita obligada per barcelonins i visitants. La seva cuina, plena de sabors i aromes, es basa en una selecció de productes de mercat i en un tractament i elaboració dels mateixos molt cuidada i altament mediterrània. Descobreix la seva paella i la seva tonyina a la planxa amb daus d’alvocat, tasta els seus bombons de foie o deixa’t seduir pels seus ous estrellats.