Presó La Model – 2022

Música amb Accent

Cor Accent, Cor de Noies i Orquestra Accent

Dissabte 11 de juny a les 18h

 

Escola de Música Accent
L’Escola de Música Accent Sagrada Família és un centre creat al setembre de l’any 2006, emplaçat en el barri que li dóna nom, dins l’eixample barceloní.
L’Escola de Música Accent neix amb l’esperit de propiciar l’apropament d’activitats musicals a la realitat del barri, tot creant una xarxa cultural amb la música com a eix vertebrador. És per això que volem arribar a totes les edats i estar sobretot molt atents a les necessitats de les famílies del nostre barri.
Basada en un projecte educatiu engrescador i oferint un ensenyament musical complert, vivencial i motivador, volem que es possibiliti, d’una banda, l’ús educatiu del temps de lleure i que, alhora, es garanteixi un nivell i qualitat adequats a aquells alumnes que mostrin voluntat i capacitat per accedir a estudis professionals.

Presó La Model
 
La Model és l’edifici penitenciari que ha acompanyat la història contemporània de Barcelona. Una presó amb un gran simbolisme per als ciutadans que ara inicia el camí per convertir-se en un nou lloc de referència a l’Esquerra de l’Eixample, acabant amb la barrera urbana que va suposar aquesta instal·lació durant més d’un segle.