MÚSICA A LA VORA DEL MAR

Solistes Cant, Piano

Corals

Combos

Grups de Cambra

Solistes Guitarra, Violi

Grup Guitarra

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

Moll d’Espanya, 5

Metro: L3 Drassanes
Bus: 14, 36, 57, 59, 64, 157

Diesi Escola de Música
Diesi Escola de Música, va obrir les seves portes el dia 5 de juny del 1998. La nostra escola està situada al barri de Sants de Barcelona, concretament al c/ Tinent Flomesta 6-8, 08014 Barcelona.
Diesi Escola de Música te com a objectiu principal l’ensenyament del llenguatge musical, instruments de corda, electrònics, de vent i percussió a tothom qui vulgui aprendre’n, podent assolir dins l’escola diversos nivells com a afeccionats o bé seguint els plans d’estudi corresponents al grau elemental, mig i preparació a les proves d’accés a l’ESMUC o bé al CSM del Liceu.

Port Vell – Passeig Itaca (Maremagnum)
Al final de les Ramblas deixant el monument de Colon a la dreta, s’arriba a la Rambla de Mar, una continuació de la famosa rambla de Barcelona, que porta directament per sobre del mar al centre comercial Maremagnum, a través d’una estructura de fusta decorada amb unes estructures metàl·liques que recorden les onades del mar, un projecte de Helio Piñón i Albert Viaplana.El complex es va construir en motiu de les Olimpíades de 1992, aquest consta del centre comercial, L’Aquàrium i el cinema IMAX. Al llarg dels anys s’ha convertit en un punt de referència de la ciutat.