MÚSICA MODERNA: VERSIONS

Combo Jazz Sagrera

Combo Sagrera Destruction

Combo Pep Sant Andreu

Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18:30h.

Passeig de Joan de Borbó S/N

Metro: L4 Barceloneta
Bus: 17, 36, 39, 45, 57, 64

Escola de Música BCN Fusió
L’escola de Música BCN Fusió es troba al districte de Sant Andreu des de l’any 1989. Disposem de dos centres totalment equipats per oferir ensenyament i formació musical en diferents àrees: Iniciació, Nivell Elemental, Nivell Mitjà i Música Moderna (joves i adults). Comptem amb una plantilla de 40 professors que imparteixen totes les assignatures teòriques i pràctiques: llenguatge musical, harmonia, combo, orquestra, informàtica musical, cor, instruments, etc. Adaptem la programació a les necessitats de cada alumne, en funció de la seva edat, coneixements, pressupost i disponibilitat horària. Realitzem concerts, trobades, intercanvis, sortides musicals, i espectacles diversos. Podeu visitar les nostres instal·lacions a la Sagrera (C/ Monlau, 54 baixos) i a St. Andreu (C/ Gran de Sant Andreu, 132; C/ Dr. Santponç n. 2-4), tots ells a Barcelona. Més informació de les nostres activitats a www.bcnfusio.com

Port Vell – Passeig de Joan de Borbó

El Moll de la Barceloneta, delimitat pel Passeig Joan de Borbó i les aigües del port, s’estén des del Palau de Mar fins al Moll del Rellotge, on es troba la Marina Port Vell. Aquest diàfan i enorme espai té una gran polivalència degut a les seves particulars característiques.

Vianants que van i vénen de les platges, o que cerquen un dels innumerables restaurants de l’antic barri de pescadors, omplen cada dia aquest passeig, particularment efervescent durant els mesos càlids.