Poble Espanyol de Barcelona (Baluard) – 2014

CONCERT ALUMNES ESCOLA DE BLUES

Combo Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h

Av. Francesc Ferrer i Guardia 13

Bus: 63, 157

ESCOLA TALLER DE BLUES DE BARCELONA
L’Escola Taller de Blues de Barcelona, un projecte pioner a Espanya, i fins i tot a la resta d’Europa, contribueix a omplir un buit històric respecte a la divulgació reglada d’aquest estil musical a la ciutat.
Recentment, l’Escola troba la seva localització a les instal•lacions del Poble Espanyol, lloc emblemàtic de l’escena cultural de la ciutat, compartint situació amb l’Escola de Teatre i els gremis artesans; proximitat que dona lloc a un ambient cultural únic a Barcelona.
En el nostre projecte el programa d’estudis posa especial èmfasi en les activitats col•lectives, com les formacions de grups musicals, que a la vegada fomenten el desenvolupament de les capacitats del treball en equip i les relacions personals

Poble Espanyol de Barcelona (Baluard)
El Poble Espanyol és un recinte de més de 40.000 m2 que es va construir el 1929 per a donar a conèixer la diversitat d’Espanya durant l’Exposició Internacional de Barcelona. Dècades després, els carrers, places i edificis que el componen s’han convertit en el marc ideal per al desenvolupament de l’artesania i les arts en general. El Poble Espanyol compta amb més de 30 artesans, una de les col•leccions d’art contemporani privades més grans de Catalunya i amb espais on periòdicament grups de cant i de música delecten els visitants amb les seves melodies.La Plaça del Baluard és un dels espais més emblemàtics de tot el recinte. Es troba en un lloc elevat i això permet que els assistents puguin gaudir d’una vista privilegiada sobre la ciutat de Barcelona. Espaiosa, accessible i sota l’ombra del Monestir romànic de Sant Miquel, la Plaça del Baluard és l’escenari idoni per al Festival Simfonic.