EL COR JOVE DE L’ORFEÓ I :UT MÚSICA CANTEN!

Cor Jove Orfeó Atlàntida

Cantem i Toquem!

Cor d’Iniciació Musical

Ensemble Infantil

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les 11h

Av. Francesc Ferrer i Guardia, 13

Bus: 63, 157
Cor Jove Orfeó Atlàntida :UT Centre d’Estudis Musicals
El Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida ha estat creat el mes d’octubre de 2012 amb l’objectiu d’ampliar l’oferta de l’Orfeó i donar als joves un espai on gaudir de la música. Aquest cor està dirigit per la Isolda Cabero, que ha acceptat el repte d’arrencar i fer créixer aquest projecte amb molt d’entusiasme i professionalitat. Actualment consta de 12 cantaires i esperem ser-ne molts més ben aviat. Oferim un repertori actual i atractiu, formació de tècnica vocal i nocions de música en el que volem que sigui un projecte engrescador, i també volem forjar la nostra pròpia pedrera per consolidar el present i escriure el futur de la nostra entitat.L’Orfeó Atlàntida és una de les entitats corals més antigues de Catalunya. Fundada el maig de 1926, els membres de l’Orfeó arribem a l’actualitat en plena forma i amb energia per afrontar el futur i també per conservar el record del pas de la nostra entitat per la història del nostre país. :UT és una escola de música nascuda el 1998 amb l’objectiu de fer de la formació musical quelcom viu i plenament significatiu per a l’alumne, defugint inèrcies preestablertes i defensant l’aprenentatge de la música en la pròpia activitat musical.Per això, :UT potencia la pràctica musical col•lectiva des de l’inici de la formació musical mitjançant cors i conjunts instrumentals infantils, juvenils i d’adults.
:UT desenvolupa i edita els seus propis materials pedagògics i composa molts dels materials musicals a mida. Entre aquests materials, destaca la composició i estrena cada curs d’una obra conjunta en la que participa la majoria de l’alumnat.
Simultàniament, :UT produeix projectes musicals en col•laboració amb altres institucions educatives i culturals de la ciutat alguns dels quals han tingut una gran repercussió.
:UT ofereix formació per a adults, nens i joves a partir dels 4 anys.

Poble Espanyol de Barcelona (Baluard)
El Poble Espanyol és un recinte de més de 40.000 m2 que es va construir el 1929 per a donar a conèixer la diversitat d’Espanya durant l’Exposició Internacional de Barcelona. Dècades després, els carrers, places i edificis que el componen s’han convertit en el marc ideal per al desenvolupament de l’artesania i les arts en general. El Poble Espanyol compte amb més de 30 artesans, una de les col·leccions d’art contemporani privades més grans de Catalunya i amb espais on periòdicament grups de cant i de música deliten als visitants amb les seves melodiesLa Plaça del Baluart és un dels espais més emblemàtics de tot el recinte. Es troba en una posició elevada i això permet que els assistents visitin d’una vista privilegiada. Espaiosa, accessible i sota L’Ombra del Monestir de Sant Miquel, la Plaça del Baluard és l’escenari perfecte per al Festival Simfonic.