AUDICIÓ SIMFÒNICA E8

Guitarra elèctrica i bateria “7 nans”

Piano a 4 mans “Young hangs”

Guitarra clàssica “L’art de la guitarra”

Saxo, harmònica i violí “Sons d’alegria”

Formació d’acordions “Tecles amb cor”

Guitarra i piano “Nothing Else Matters”

Guitarra i cant “Cançons amb ànima”

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 7 de juny a les 17.30h.

Plaça Progrés

Terrassa

Escola de Música E8a
 
L’Escola de Música E8 som una escola de formació musical, on oferim més de 30 assignatures diferents, totes impartides per professors de renom, i aplicant les estratègies pedagògiques més innovadores, i adaptades a la situació i característiques de tots i cadascun dels nostres alumnes.
Disposem de plans i programes educatius associats a programes del Liceu i de la Universitat de Berklee (Berklee College of Music).
Oferim classes per a alumnes de totes les edats: des d’1 any (musicoterapia) i sense edat màxima.
Oferim, entre unes altres, la següent varietat de classes:
– Guitarra elèctrica, Guitarra clàssica, Guitarra flamenca, Guitarra acústica, Piano,Cant, Cant gospel, Percussió, Bateria, Calaix flamenc, Sensibilització musical o iniciació musical, Musicoterapia, Tallers de construcció de “Calaixos”, Llenguatge musical, Iniciació musical, Instruments de vent, Classes de Violoncel, Anglès musical, Informàtica musical, Gimnàstica postural per a músics, Combos, Masterclass.

Foto espai

Plaça del Progrés
La font d’estil modernista tardà, esta formada per un banc de pedra de dues cares; en el que dóna a la plaça hi ha la font amb un broc, a la base d’un escut de Terrassa situat en el respatller interior. Corona el banc o la font una estructura en forma de canelobre que podia donar cabuda a alguna llanterna.
A mitjan segle XIX la zona entre la riera del Palau i el torrent del Batlle, és a dir, entre l’actual rambla d’Ègara i el carrer de Faraday, corresponia al terme de Terrassa, va veure el seu poblament amb les primeres cases aixecades per Jaume Torrella i, posteriorment, amb la instal·lació d’emigrats de la Catalunya interior, aragonesos i valencians. Hom anomenà aquella zona barri de la Riera del Palau.
Al bell mig de la zona urbanitzada quedà un espai que es transformà en plaça, que l’any 1885 va rebre el nom de plaça del Progrés, recollint l’esperit de noms de carrers de l’entorn dedicats a científics i inventors. En aquells anys el veïnat va demanar a l’Ajuntament la instal·lació d’una font, però no seria fins a l’any 1921 que es procediria al seu bastiment.La font, oferint generosament la seva aigua, ha estat testimoni de les transformacions urbanístiques de la plaça i l’acolliment de diverses activitats i esdeveniments: des del mercat de dimecres, abans i després de la guerra, fins a la fira d’artesania en l’actualitat. Fins i tot ha acollit una plaça de toros o una trobada i concurs de gegants l’any 1950.