Plaça Santiago Rossinyol – 2022

Festival Simfònic

Coral INI2 i 1r EMMT, Grup de Vent EMMT, Combo Tallers, i Combo Adults EMMT

Dissabte 11 de juny a les 18h

Pl. Santiago Rossinyol
Tarragona

Escola Municipal de Música de Tarragona
 
L’Escola Municipal de Música de Tarragona és un centre educatiu especialitzat en l’ensenyament musical, autoritzat i reconegut per la Generalitat de Catalunya.

L’Escola compta amb diferents programes i línies, la qual cosa permet oferir varietat en estils musicals, edats, instruments, programes adaptats, etc.

A més, l’Escola està present a la ciutat en diverses seus: Armanyà, Campclar i Sant Pere i Sant Pau apropant la música a diferents zones de la ciutat, participant de la seva activitat cultural.

Des de l’any 2006 es porten a terme altres projectes de formació i sensibilització musical com el projecte Picantarols, per a les llars d’infants municipals de Tarragona. El projecte MiraSona, que es desenvolupa en l’àmbit de les escoles d’educació especial de la ciutat. O experiències instrumentals i vocals en diversos centres de primària de la ciutat.

El principal objectiu de l’escola és oferir una educació musical de qualitat que permeti gaudir de la pràctica musical, individual i col·lectiva a tota la ciutadania sense limitacions d’edat, així com descobrir i animar els joves amb aptituds i preparar-los per cursar estudis professionals.

Oferta instrumental

Seu Armanyà: Acordió diatònic, cant, clarinet, flauta travessera, gralla, guitarra, sac de gemecs, saxofon, piano, percussió, tarota, tenora, tible, timbal i percussió tradicional, violí, violoncel.

Seu Sant Pere i Sant Pau: Cant, clarinet, guitarra, saxofon, piano, bateria i làmines, violí i violoncel

Seu Campclar:bateria, Cant modern, clarinet, guitarra elèctrica, piano modern i teclats, saxofon, violí, violoncel.

Agrupacions

Orquestra, conjunts de corda, grups de vents, conjunts de guitarres, grups de percussió, cant coral, combos, grups de grallers i timbalers, grup d’acordions, grups de ministrers

Cursos i Tallers de curta durada
Música en família 0-3 anys
Cercle de tambors (Drum circle)
Conjunt de violoncels
Guitarra flamenca
Altres tallers i seminaris


Plaça Santiago Rossinyol