Concert de combos de l’Esclat

COMBOLEUKETOKI

DEMO BAND

MUSICAT

BAND MOLLS

DIVERGENTS

DA CAPO

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 10 de juny a les 18h.

Muralla de Sant Domènec, 1

Manresa

Esclat Música
 
A l’Esclat portem 40 anys formant centenars d’alumnes amb una metodologia que es basa en la pràctica, el rigor, la coherència i la il•lusió.
La nostra experiència ens permet oferir un programa extens i divers, elaborat amb rigor i ambició, al servei d’una metodologia eficaç i actual.
Oferim un programa flexible amb estudis musicals de qualitat, que s’adapten a les necessitats particulars de cada alumne i que li permeten acostar-se a la música amb comprensió i bon criteri.
Actualment, l’ESCLAT compta amb un equip docent format per més de 30 professionals que treballen de manera compromesa i responsable per fer possible que tothom pugui trobar el seu espai i la seva oportunitat de fer música i continuar així essent un centre de referència a la ciutat de Manresa i a tota la comarca.
Com sempre hem dit, la millor manera de comprendre i gaudir de la música és fent-la.

Plaça Sant Domènec de Manresa
La Plaça Sant Domènec és la plaça més cèntrica de la ciutat de Manresa i està envoltada d’edificis emblemàtics com l’edifici de la Buresa (1905) i l’edifici de Cal Jorba d’estil Deco. La plaça és el punt d’unió entre el nucli històric de Manresa i l’eixample modernista, per una banda enllaça amb el Carrer del Born i per l’altra amb el Passeig Pere III, on trobem la majoria d’edificis modernistes de Manresa.