CONJUNTS INSTRUMENTALS DE TEMPS DE MÚSICA

Harry Potter – John Williams / El ballet del rotlletó – Pop. Catalana

Viva la vida – Coldplay

Bombo – Adelén / Fil de llum – Andreu Rifé

Wreacking Ball – Miley Cyrus

Rock & Roll – Els Catarres / Quan tot s’enlaira – Txarango

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

Pl. Gala-Salvador Dalí 5

Temps de música
A Temps de música els alumnes complementen la seva educació integral a través de l’aprenentatge musical i d’expressió teatral.
Promovem la comunicació i la relació amb els altres així com la interacció amb els companys i professors per aconseguir una participació activa en la societat i/o dins grup classe.
Ens agradaa que l’alumne de Temps de Música no només rebi una “educació artística” sinó també una “educació estètica” per arribar a modular una personalitat independent i crítica.
El nostre model educatiu posa els seus fonaments teòrics – pràctics en les metodologies pedagògiques de : Kodaly, Martenot, Orff i Dalcroze. Practiquem un ensenyament que pretén trencar amb la monotonia i una rutina estàtica, buscant nous aspectes per enriquir les vivències, on la música i l’expressió teatral són eina, medi i matèria.
Ofertem diferents programes i nivells depenent de les edats dels alumnes, des del programa bressol fins a Professional i adults.

Foto espai

Plaça Museu Dalí
Plaça davant del Teatre-Museu Dalí que, inaugurat el 1974, va ser construït sobre les restes de l’antic teatre de Figueres i conté el més ampli ventall d’obres que descriuen la trajectòria artística de Salvador Dalí (1904-1989), des de les seves primeres experiències artístiques i les seves creacions surrealistes fins a les obres dels últims anys de la seva vida.El Teatre-Museu Dalí, s’ha de veure com un tot, com la gran obra de Salvador Dalí, ja que tot en ell va ser concebut i dissenyat per l’artista per tal d’oferir al visitant una veritable experiència i endinsar-lo en el seu món captivador i únic.