LA MÚSICA DEL VENT

Grup de vent

Banda Municipal de Matadepera

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

Plaça del Casal de Cultura

Matadepera

Escola Municipal de música Frederic Mompou
L’Escola Municipal de Música Frederic Mompou de Matadepera, autoritzada i reconeguda pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, neix l’any 1985 amb l’objectiu que la música esdevingui un veritable centre de dinamització de la cultura musical oferint una formació de qualitat adequada a les necessitats que planteja la societat, creant i consolidant l’afecció per la música a centenars de nens i nenesL’Escola, amb 28 anys d’historia i gairebé 300 alumnes participa activament en diferents actes culturals del municipi i en els darrers anys formant part del Festival Internacional de Música de Matadepera.Per aquesta ocasió comptarem amb la col.laboració de la Banda Municipal de Matadepera, entitat amb 30 anys d’història.

Foto espai

Plaça del Casal de Cultura

El Casal de Cultura és la seu de les regidories de Cultura, Festes i Comunicació. És el centre de gestió i coordinació de les activitats culturals de Matadepera i també la seu de diverses entitats. Disposa d’una Sala d’Actes, un taller d’arts, de sales de reunions i aules on tenen lloc cursos, tallers, exposicions, concerts, representacions teatrals, projeccions audiovisuals…La seva plaça coneguda popularment com a Plaça del Casal alberga, durant tot l’any, diverses activitats culturals i festives de gran popularitat. És un espai de trobada entre els veïns del municipi.

El Casal de Cultura es va inaugurar l’any 1987, obra de l’arquitecte Jan Baca, al llarg d’aquest anys hi ha hagut diverses reformes. Una l’any 1999 i la darrera l’any 2010 . Amb aquesta reforma , no solament s’han guanyat espais, sinó que s’han posat al dia totes les instal•lacions d’acord amb la normatives de segureta i accessibilitat. La plaça del Casal, també va ser remodelada en aquesta última reforma.