Grups del Gili i Gaya

Combo de Pop-rock  Foto formacions

Dissabte 13 de juny a les 18.

Plaça de Sant Francesc

MÚSICS – Taller de música Institut Samuel Gili i Gaya
Des de fa més de 20 anys Músics – Taller de música dedica la seva activitat a l’ensenyament musical, oferint als nostres alumnes els coneixements i recursos necessaris per desenvolupar-se professionalment en l’escena de la música.
Brindem l’oportunitat d’adquirir coneixements específics en diferents estils: clàssic, rock, jazz, pop… Per a tots els nivells i totes les edats.
Oferim un gran ventall d’assignatures i instruments (piano, guitarra, baix, bateria, percussió, cant, saxo, trompeta, flauta, solfeig, harmonia, combos, informàtica musical… ), així com audicions, master classes i jam sessions a càrrec de primeres figures mundials de la música.
Les classes d’instrument son individuals, això vol dir que l’alumne compta amb la total dedicació del professor i la disposició que això comporta.
El nostre professorat gaudeix d’una alta qualificació, experiència i renom en tots els estils.
L’Institut Samuel Gili i Gaya, és referència musical a la ciutat, amb una llarga tradició de grups de música pop-rock, ERROR 404 i Combo, així com agrupacions instrumentals més clàssiques quintets de vent, quartets de corda i des d’aquest curs orquestra simfònica.
El curs 2012-13, ERROR 404 va gravar el seu primer CD als estudis de l’Escola Superior de Música de Catalunya, del qual n’estem molt satisfets.
L’institut Samuel Gili i Gili imparteix els estudis de Batxillerat artístic, en la modalitat d’Arts escèniques música i dansa.

Plaça de Sant Francesc
Plaça mirador, que actua de comunicador entre dos ambients urbans – banqueta i carrer major – que es troben a diferent nivell. Les escales enfatitzen el mirador sobre la banqueta i el riu. Els bancs i sòcol – sortits de terra – remarquen la plaça i són un motiu escultòric com les faroles. La plaça està envoltada d’edificis de prestància. Urinaris tancats al soterrani.