COMBOS- LUDIBASQUET

Combo 1

Combo 2

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

Crta. de Lloret, 2

Vidreres

Escola Municipal de Música de Vidreres
 
L’Escola Municipal de Música de Vidreres és un centre educatiu autoritzat que des de l’any 1992 ofereix a infants i adults la formació musical en diferents formats (elemental, professional, modern i tradicional) per a la població de Vidreres, Sils i rodalies.
A l’Escola Municipal de Música de Vidreres, que té seus a les poblacions de Vidreres i Sils, hi podeu realitzar estudis reglats, no reglats, agrupacions musicals (corals per a totes les edats, combos de modern, cambra, cobla, orquestra, pianada, guitarrada, grup de grallers, etc…) i instrument (corda fregada, corda, vent, veu, percussió) tant per obtenir una certificació com per aprendre música per plaer.
La nostra missió és que, mitjançant la música, les persones adquireixin una formació artística i integral que els generi una possibilitat d’activar-se artísticament i socialment. Per això potenciem l’existència de tot tipus d’agrupacions, actuacions i intercanvis que potenciïn aquest objectiu.

Pavelló Municipal d’Esports de Vidreres
Espai poliesportiu adequat per a la pràctica de l’handbol, futbol sala, bàsquet, hoquei patins, patinatge artístic, voleibol i altres esports que requereixin una instal•lació coberta. Superfície de parquet. Acull els entrenaments i competicions d’entitats esportives i escolars del municipi i també s’hi fan actes de caràcter social: revetlles, obres de teatre, concerts, etc. La seva zona exterior es destina a la realització de la Festa Major (zona barraques) o actes socio-esportius com el Ludibàsquet que congrega més de 1.000 jugadors de bàsquet del territori i on s’hi realitzen actes lúdico-culturals durant tot un cap de setmana.