Concert de combo

Combo EMM de Vidreres

Dissabte 8 de juny a les 17:30h

Crta. de Lloret, 2
Vidreres

Escola Municipal de Música de Vidreres

L’Escola Municipal de Música de Vidreres és un centre públic de titularitat municipal autoritzat pel Departament d’Ensenyament (codi: 17008341) per a la realització dels ensenyaments musicals (LOE) de sensibilització, grau elemental i fins a quart curs de grau professional.

L’escola Municipal de Música de Vidreres neix l’any 1992 amb la voluntat de l’Ajuntament de Vidreres de posar l’aprenentatge i la pràctica de la música a l’abast de la població de Vidreres i rodalies. Vidreres sempre ha estat terra de músics. Prova d’això és que fins a dia d’avui existeixen formacions i entitats musicals que donen vida a la música a Vidreres. Actualment, l’Escola Municipal de Música de Vidreres compta amb més de 250 alumnes i tres seus: Vidreres (que n’és la central) i Sils i Hostalric (que són aules extenses), a més d’una escola associada: la de Tossa de Mar.


Pavelló Municipal d’Esports de Vidreres
Espai poliesportiu adequat per a la pràctica de l’handbol, futbol sala, bàsquet, hoquei patins, patinatge artístic, voleibol i altres esports que requereixin una instal•lació coberta. Superfície de parquet. Acull els entrenaments i competicions d’entitats esportives i escolars del municipi i també s’hi fan actes de caràcter social: revetlles, obres de teatre, concerts, etc. La seva zona exterior es destina a la realització de la Festa Major (zona barraques) o actes socio-esportius com el Ludibàsquet que congrega més de 1.000 jugadors de bàsquet del territori i on s’hi realitzen actes lúdico-culturals durant tot un cap de setmana.