PARTICIPACIÓ EN EL CONCERT DEL SIMFONIC 2013

Orquestra de cambra

Cambra acordions, clarinet i flauta travessera

Cambra flauta travessera

Grup de veus

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les 18:30h.

C/ Major, 36

Almacelles 

Escola municipal de Música d’Almacelles

L’Escola es troba ubicada a la primera planta del Centre Cultural. El personal està format per 10 professors especialitzats en música.L’escola té com a objectiu principal el de donar una formació musical de qualitat a aquells nens i nenes, joves i adults, que ho desitgin atenen les capacitats i interessos individuals de l’alumne.Les classes que s’ofereixen són de grup i individuals.Les classes s’ofereixen a partir de tres anys.

El curs és de setembre a juny, i el període de matrícula és al maig.

Hi ha classes de llenguatge musical de Sensibilització Musical, nivell elemental, nivell mitjà i curs de música a l’abast de tothom (adults).

Hi ha classes de cant coral, conjunt instrumental, agrupació vocal,

orquestra de cambra, grups de cambra.

Els instruments que s’imparteixen a l’Escola són: l’acordió, la bateria, el baix elèctric, clarinet, flauta travessera, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, guitarra acústica, piano, saxo i violí.


Pavelló Esportiu d’Almacelles
El pavelló està obert als clubs esportius i les activitats que aquests desenvolupen.El pavelló té uns 1.600 metres quadrats distribuïts entre la pista, una oficina, les grades, els vestuaris i els serveis. El pavelló també disposa d’un gimnàs.Hi entrenen clubs com el de bàsquet, de futbol sala, de gimnàstica rítmica, l’escola de dansa, l’escola de futbol (EFAC) i altres. També és utilitzat pels alumnes de l’IES Canigó que hi fan les matèries escolars relacionades amb l’esport.