PIONEER DJ KIDS CONCERT SIMFONIC

Formacions Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

Plaça de Sant Iu 5-6

Metro: L4 (Jaume I)
Bus: 17, 19, 40, 45 i 120

Pioneer DJ Kids- Institut Secretari Coloma
Pioneer DJ Kids, és un col•lectiu de nens DJs d’entre 10 i 18 anys, creat per Rosa Amuedo per a l’institut públic Secretari Coloma. Som un taller petit què gràcies a l’equip del centre, la col•laboració de Pioneer amb el seu material incondicional i la gran imaginació, curiositat i destresa dels nens, hem aconseguit estar presents en l’escena de la ciutat.En els tallers aprenen: els principis bàsics del so, sonorització d’espectacles en directe, Dj professional i producció musical.Treballem amb l’equip de l’escola: amplificació, altaveus, taula de barreges, microfonia i cablejat/connexionat.En l’apartat DJ, disposem de diversos equips Pioneer: una mixer 350 + plats 400, i mixer 900nexus + plats 2000 per a les actuacions. També amb plats tradicionals, programes informàtics com TRAKTOR Pro, REKORDBOX i per als més nens VIRTUAL DJ. Anem introduint programes més complexos com ABLETON LIVE, FL Studio, o CUBASE. Instruments: teclats i controladors tant virtuals com a reals tipus: AKAY, etc..

Museu Frederic Marès
El Museu Frederic Marès és un singular museu de col•leccionista que conserva les col•leccions que reuní el seu fundador, l’escultor Frederic Marès (Portbou, 1893 – Barcelona, 1991), i que donà a la ciutat de Barcelona l’any 1946. Dos anys més tard s’inaugurava aquest museu, situat en una part de l’antic Palau Reial dels comtes de Barcelona, al cor del Barri Gòtic, del qual es conserva el Pati.
Frederic Marès va donar una extensa col•lecció d’escultura hispànica, des de l’època antiga fins al segle XIX i també una part de la seva pròpia obra escultòrica, que s’exhibeix en el seu Estudi-biblioteca. En el Gabinet del col•leccionista, desenes de milers d’objectes formen una gran col•lecció de col•leccions que documenten unes formes de vida i costums del passat, fonamentalment del segle XIX: ventalls, pipes, rellotges, joies, fotografies, joguines, …