Pati del Museu d’Història de Girona – 2024

Trobada de Guitarres dels alumnes de l’EMM de Girona i l’Aula de Música Tutti de La Bisbal d’Empordà

 

Duets, quartets i conjunt de guitarres Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les 18h.

C. de la Força, 27
GIRONA

I

Aula de Música Tutti Escola Municipal de Música de Girona
   
A l’Aula de Música Tutti, donem la benvinguda als més petits a partir de 2 anys, introduint-los amb cura i afecte al món de la música. Apostem per la riquesa de la música clàssica. Especialitzats en piano, violí, guitarra i cant modern, el nostre equip de professors qualificats està compromès a guiar els estudiants en el seu viatge musical amb paciència i dedicació. Creiem que el millor aprenentatge es produeix quan els estudiants se senten còmodes i motivats en un ambient familiar i acollidor. L’Escola Municipal de Música (EMM) neix amb una vocació de servei als ciutadans de Girona per donar resposta a les seves necessitats d’expressió artística i de formació musical, i amb la voluntat de participar en les diverses activitats de la ciutat.
En aquesta ocasió , al Festival Simfonic del 2020, us presentem:
-Grup de guitarres
El conjunt de guitarres, sota la direcció d’Emma Tura,  està adreçat als alumnes amb un mínim de dos anys d’aprenentatge instrumental. El repertori inclou des de música de pel•lícules fins a peces més clàssiques.

Pati del Museu d’Història de Girona
Espai a cel obert de 300 m2, amb un petit claustre lateral, idoni per a propostes a l’aire lliure de curta durada. L’accés es fa per l’entrada del museu al carrer de la Força, número 27. La il•luminació consta de tres fanals. Per motius de seguretat s’ha de vigilar que els i les visitants no accedeixin a les baranes.Durant els anys 1753 i 1762 els frares caputxins van aixecar un mur de contenció de terres per tal de salvar el desnivell que hi ha entre els carrers de la Força i Ballesteries, aquest terraplè s’emprava com a jardí i petita horta del convent que ells mateixos conreaven. Des del 1991 s’hi va col•locar el que sembla probable que es tracti de la font d’un claustre tardo- romànic del segle XIII, de pedra calcària nummulítica, muntada durant bona part del segle XX a l’exterior del convent de Sant Domènec de Girona, però de procedència desconeguda