SIMFONIC 2015

Agrupació de cambra

Agrupació vocal

Foto formacions

Dissabte 13 de juny a les 18:30h

Tossal de les Creus s/n

Almacelles

Escola Municipal de Música d’Almacelles
L’Escola es troba ubicada a la primera planta del Centre Cultural. El personal
està format per 10 professors especialitzats en música.
L’escola té com a objectiu principal donar una formació musical de qualitat a aquells nens i nenes, joves i adults, que ho desitgin atenen les capacitats i interessos individuals de l’alumne.
Les classes que s’ofereixen són de grup i individuals a partir de tres anys.
El curs és de setembre a juny i el període de matrícula és al maig.
Hi ha classes de llenguatge musical de sensibilització musical, nivell elemental, nivell mitjà i curs de música a l’abast de tothom (adults).Hi ha classes de cant coral, conjunt instrumental, agrupació vocal, orquestra de cambra i grups de cambra.
Els instruments que s’imparteixen a l’Escola són: l’acordió, la bateria, el baix elèctric, clarinet, flauta travessera, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, guitarra acústica, piano, saxo i violí.

Pati del Col·legi “Antònia Simó i Arnó”
El pavelló està obert als clubs esportius i les activitats que aquests desenvolupen. El pavelló té uns 1.600 metres quadrats distribuïts entre la pista, una oficina, les grades, els vestuaris i els serveis. El pavelló també disposa d’un gimnàs.
Hi entrenen clubs com el de bàsquet, de futbol sala, de gimnàstica rítmica, l’escola de dansa, l’escola de futbol (EFAC) i altres. També és utilitzat pels alumnes de l’IES Canigó que hi fan les matèries escolars relacionades amb l’esport.