NOU BARRIS BLUES

Formacions Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 17h30.

Plaça Major de Nou Barris 2

Metro: L4 (Llucmajor)
Bus: 11, 31, 32, 47, 50 i 51

Escola Taller de Blues de Barcelona
“L’Escola de Blues” es va posar en marxa a l’any 2008 i compta amb diferents tallers dirigits per músics professionals seleccionats entre els més virtuosos i rellevants de l’escena de Barcelona.Els alumnes d’aquesta escola, pionera en el seu gènere a tota Espanya, reben classes individuals de: veu, piano, saxo, baix elèctric, contrabaix, guitarra elèctrica, guitarra acústica, guitarra slide, bateria, i harmònica, a més de les classes de “Llenguatge de Blues” i els “combos”.Las classes regulars es complementen amb altres activitats com classes especials i concerts a càrrec del professorat i altres artistes tant locals com estrangers.

Pati de la Seu del Districte de Nou Barris

1886-1915 Josep Oriol i BernadetUna de les construccions més antigues del districte correspon al Manicomi de la Santa Creu e de Sant Pau i més conegut fins al seu tancament al 1986 com Institut Mental Pi i Molist, actual Seu del Districte. La construcció original va ser projectada pel Dr. Emili Pi i Molist i l’arquitecte Josep Oriol i Bernadet, va ser un dels més clars exemples d’arquitectura manicomial “moral” d’Europa. Inicialment era una finca de 120 hectàrees on es van edificar, després d’un procés especulatiu, que es va iniciar al 1955 i va acabar al 1977 Guineueta, Canyelles i part del Verdum, la zona de Peguera. A dia d’avui encara es conserva la part de la montanya de la Finca coneguda com a Can Masdeu.

El Pati es va construir com a part de l’Institut Mental, es va remodelar a l’any 1999, conserva algunes de les palmeres mes altes de la ciutat . En aquest entorn de verd i arcades al seu voltant es realitzen un bon grapat d’activitats culturals i emblemàtiques del districte.