QUE SONI ES BORN

Coral infantil de Valldemossa

Coral d’adults de Valldemossa

Gran Orquestra + Coral mésmúsica

Batucada de Deià i Valldemossa>

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

Passeig del Born

Palma de Mallorca
Escola de Música de Valldemossa Escola de Música de Deià
L’Escola de Música de Valldemossa nasqué l’any 2007 amb la intenció de preservar la cultura musical arrelada al poble des de fa moltes generacions, com ho demostren les nombroses agrupacions musicals sorgides d’aquest municipi de la Serra de Tramuntana, que van des de la música popular, amb “El Parado de Valldemossa”, fins a grups de rock català, com “Fora Des Sembrat”; sense perdre de vista els elements històrics, com és el pas de Chopin en el passat i la presència que segueix tenint aquest compositor avui en dia.
Per tot plegat, des del primer any del seu funcionament, l’Escola de Música de Valldemossa compte amb un gran nombre d’alumnes en relació a la seva població, un gran suport per part de l’Ajuntament i resta d’institucions locals, i un suport incondicional de tots els valldemossins i valldemossines.
L’Escola de Música de Deià s’ha convertit en un punt neuràlgic d’aquest petit municipi de la Serra de Tramuntana. Gairebé un 10 per cent dels seus 700 habitants participen d’alguna manera de l’escola. L’oferta educativa és molt variada: violí, guitarra, piano, combos, llenguatge musical, orquestra… i sobretot, la batucada. Aquesta agrupació compte amb una vintena de components i des de fa dos anys ha revolucionat les festes locals, tant les del poble com les dels pobles veïnats.
De cara al futur, l’Escola de Música de Deià vol dur a terme iniciatives per apropar-se més a les altres institucions d’aquesta localitat. I també, organitzar sortides amb la intenció de conèixer altres escoles de música de la comarca, com són l’Escola de Música de Valldemossa o l’Escola de Música de Bunyola, però també d’altres indrets com Campos o Palma.

mésmúsica Escola – Fundació
A l’Escola i Fundació mésmúsica, més enllà de la nostra tasca educativa, tenim l’objectiu de fomentar i difondre la cultura musical en un àmbit general i apropar-la a la societat com un llenguatge d’enteniment universal.
Impulsem l’aprenentatge de la música com una eina més en la formació global de la persona. A mésmúsica, qualsevol persona, des d’un any i mig i sense límit d’edat, pot accedir a la música. No posem obstacles ni fronteres per a l’aprenentatge i donam suport als estudiants fins a on vulguin arribar.A mésmúsica fem que l’alumne participi de manera activa, divertida i entretinguda del món musical. En aquest sentit, creiem que la millor manera de gaudir la música és en equip. Per això, les formacions són el nostre tret d’identitat: orquestres, ensembles, camerata, combos i corals.
mésmúsica és una escola de música reconeguda per la Conselleria d’Educació i Cultura de les Illes Balears.

 


Passeig del Born
El Passeig del Born és una via del centre de la ciutat. Uneix la plaça Juan Carlos I amb la Plaça de la Reina. El passeig va ser construït sobre l’antiga Riera, que antigament creuava el centre de la ciutat.
Està format d’un passeig per vianants central i dos carrils destinats al trànsit.