CONCERT SIMFONIC

Formacions Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

C. de la Pressó 4

Reus

Aula de Sons, Escola de Música Tradicional
L’Aula de Sons és un projecte dels ensenyaments de la música tradicional que aplega sota un mateix paraigües diferents escoles de música tradicional.
A la nostra escola hi podreu aprendre a tocar els instruments tradicionals més comuns: la gralla, el timbal, el sac de gemecs, el flabiol i el tamborí, la tarota, la dolçaina, l’acordió diatònic, i els metalls que normalment ens acompanyen: la trompeta, la tuba, el trombó i el friscorn.
També ensenyem a tocar l’acordió diatònic, el violí tradicional i altres disciplines musicals com ara la rumba catalana i la cançó tradicional.
Si teniu interès en ballar també podreu aprendre les danses tradicionals més comunes: el vals, el xotis, la masurca, el pasdoble, etc.
Per els més petits l’Aula dels Petits, iniciació a la música per a nens i nenes de 3 a 6 anys. I si no podeu sortir de casa o viviu lluny de qualsevol escola, us proposem visitar www.tocanet.cat on ens trobareu en format virtual per aprendre a tocar el vostre instrument.

Passeig Comercial El Pallol
Un espai obert per gaudir-ne a tothora
L’element central que dóna coherència al conjunt és el nou Passeig Comercial El Pallol, que impulsa un entorn tradicionalment dedicat a les compres i amb un alt valor percebut. Es tracta d’un Passeig a dos nivells, planta baixa i planta carrer, però concebuts com un nucli únic al voltant del qual es concentren els diferents establiments.
Aquest carrer comercial culmina en una plaça de més de 1.000 m2, un espai pensat per acollir usos culturals i d’oci propis del centre i de la pròpia ciutat. En un extrem de la plaça s’ubicarà un bloc que gestionarà l’Ajuntament de Reus.
Les 22 botigues de què consta el Pallol completen l’oferta comercial tradicional de Reus i revitalitzen una àrea clau tant per a la ciutat com per als seus habitants. Aquests establiments estan dedicats a l’oci, bellesa, tecnologia, esports, complements, moda i restauració, i compten amb les millors marques.
Aquí, els visitants tenen l’oportunitat de comprar, menjar o passar una estona de lleure a qualsevol hora del dia, al mateix temps que gaudeixen del revitalitzat centre històric de Reus.