Parc d’Atraccions Tibidabo – 2024

Beatles

Alumnes de Llenguatge musical de preparatori
fins a grau professional 3
Veu i espectacle
Ritme cos i moviment
Generació XXI
Cor Alegre
A capella
Orquestra tuttifrutti i GP
Combos Trémolo

    Dissabte 8 de juny a les 12h

Pl. Tibidabo, 3-4

BARCELONA

Funicular (Av. Tibidabo)
Bus:111, Tibibus (Pl. Catalunya- trajecte 30 minuts / Sant Genís- trajecte 15 minuts

Trémolo, Formació Musical
Benvinguts a TRÉMOLO!
La nostra escola de música té com a objectiu prinicipal fer aflorar de cada persona el millor de si mateixa. Per aconseguir-ho, ens semblen cabdals dos aspectes: personalitzar, en la mesura de les nostres possibilitats, el seu aprenentatge i transmetre dia a dia el gaudi envers el fet musical.
Situada al barri del Farró, entre Gràcia i Sant Gervasi i creada l’any 2009, l’escola ha anat creixent gràcies a la confiança de moltes famílies i alumnes. Actualment, hi trobareu un ampli ventall d’activitats formatives adreçades a totes les edats i nivells (nens i nenes, joves i adults), així com formació musical tant en l’àmbit de la música clàssica com moderna.

Parc d’Atraccions Tibidabo
Un dels indrets més màgics i emblemàtics de Barcelona. Us convidem a visitar-lo i a fer una ruta per aquest parc d’atraccions centenari en constant evolució.
Durant la vostra visita, descobrireu més de 30 atraccions, emblemàtiques com l’Avió o la Talaia, i emocionants com el Tibidabo Express, la Muntanya Russa o la darerra incorporació al parc, el Castell dels Contes, un passeig en primera persona per les històries d’ara i de sempre. El parc s’omple de vida amb els shows itinerants, les mascotes i els espectacles per a tota la família i gustos, amb personatges terrorífics a l’Hotel Krüeger o simpàtiques titelles al Marionetarium.
També podreu guadir de l’Àrea Panoràmica, un passeig amb les millors vistes de la ciutat, a 500 metres d’alçada, on hi trobareu atraccions icòniques com la nòria, el carroussel o el Museu d’Autòmats.