Parc d’Atraccions Tibidabo – 2023

Concert de combos Trémolo

Combo Ristretto, Combo Akelarre, Combo Cossa Nostra,
Combo Matisse, Combo Cossa de dos,
Combo Nico, Combo Ice Cube,
Combo Pelea, Combo Prettys,
Combo Fire, Combo Silence,
Combo Mix Craze, Combo Last Minut,
Combo New Rones, Combo Four Roses

 

Dissabte 10 de juny a les 18h

Pl. Tibidabo, 3-4

Funicular (Av. Tibidabo)
Bus:111, Tibibus (Pl. Catalunya- trajecte 30 minuts / Sant Genís- trajecte 15 minuts

Trémolo, Formació Musical
Benvinguts a TRÉMOLO!
La nostra escola de música té com a objectiu prinicipal fer aflorar de cada persona el millor de si mateixa. Per aconseguir-ho, ens semblen cabdals dos aspectes: personalitzar, en la mesura de les nostres possibilitats, el seu aprenentatge i transmetre dia a dia el gaudi envers el fet musical.
Situada al barri del Farró, entre Gràcia i Sant Gervasi i creada l’any 2009, l’escola ha anat creixent gràcies a la confiança de moltes famílies i alumnes. Actualment, hi trobareu un ampli ventall d’activitats formatives adreçades a totes les edats i nivells (nens i nenes, joves i adults), així com formació musical tant en l’àmbit de la música clàssica com moderna.

Parc d’Atraccions Tibidabo
Un dels indrets més màgics i emblemàtics de Barcelona. Us convidem a visitar-lo i a fer una ruta per aquest parc d’atraccions centenari en constant evolució.
Durant la vostra visita, descobrireu més de 30 atraccions, emblemàtiques com l’Avió o la Talaia, i emocionants com el Tibidabo Express, la Muntanya Russa o la darerra incorporació al parc, el Castell dels Contes, un passeig en primera persona per les històries d’ara i de sempre. El parc s’omple de vida amb els shows itinerants, les mascotes i els espectacles per a tota la família i gustos, amb personatges terrorífics a l’Hotel Krüeger o simpàtiques titelles al Marionetarium.
També podreu guadir de l’Àrea Panoràmica, un passeig amb les millors vistes de la ciutat, a 500 metres d’alçada, on hi trobareu atraccions icòniques com la nòria, el carroussel o el Museu d’Autòmats.