This is trémolo

Combos

Big band

Veu i espectacle

Orquestra

 

                                                                                               Dissabte 8 de juny a les 11h

Pl. Tibidavo, 3-4

Tramvia Blau i Funicular(Av. Tibidabo)
Bus:111, Tibibus (Pl. Catalunya- trajecte 30 minuts / Sant Genís- trajecte 15 minuts

TRÉMOLO, Formació musical
 
Benvinguts a TRÉMOLO!
La nostra escola de música té com a objectiu principal fer aflorar de cada persona el millor de si mateixa. Per aconseguir-ho, ens semblen cabdals dos aspectes: personalitzar, en la mesura de les nostres possibilitats, el seu aprenentatge i transmetre, dia a dia, el gaudi envers el fet musical.
Situada al barri del Farró, entre Gràcia i Sant Gervasi i creada l’any 2009, l’escola ha anat creixent gràcies a la confiança de moltes famílies i alumnes. Actualment, hi trobareu un ampli ventall d’activitats formatives adreçades a totes les edats i nivells (nens i nenes, joves i adults), així com formació musical tant en l’àmbit de la música clàssica com moderna.

Parc d’Atraccions Tibidabo

Un dels indrets més màgics i emblemàtics de Barcelona. Us convidem a visitar-lo i a fer una ruta per aquest parc d’atraccions centenari en constant evolució.

Durant la vostra visita, descobrireu més de 30 atraccions, emblemàtiques com l’Avió o la Talaia, i emocionants com el Tibidabo Express, la Muntanya Russa o la darerra incorporació al parc, el Castell dels Contes, un passeig en primera persona per les històries d’ara i de sempre. El parc s’omple de vida amb els shows itinerants, les mascotes i els espectacles per a tota la família i gustos, amb personatges terrorífics a l’Hotel Krüeger o simpàtiques titelles al Marionetarium.

També podreu guadir de l’Àrea Panoràmica, un passeig amb les millors vistes de la ciutat, a 500 metres d’alçada, on hi trobareu atraccions icòniques com la nòria, el carroussel o el Museu d’Autòmats.