TRÉMOLO FINAL DE CURS

Formacions Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 9 de juny a les 17h.

Pl. Tibidabo, 3-4

Tramvia Blau i Funicular (Av. Tibidabo)
Bus:111, Tibibus (Pl. Catalunya- trajecte 30minuts/ Sant Genís- trajecte 15 minuts)

TRÉMOLO, Formació musical
 
Benvinguts a TRÉMOLO!
La nostra escola de música té com a objectiu principal fer aflorar de cada persona el millor de si mateixa. Per aconseguir-ho, ens semblen cabdals dos aspectes: personalitzar, en la mesura de les nostres possibilitats, el seu aprenentatge i transmetre, dia a dia, el gaudi envers el fet musical.
Situada al barri del Farró, entre Gràcia i Sant Gervasi i creada l’any 2009, l’escola ha anat creixent gràcies a la confiança de moltes famílies i alumnes. Actualment, hi trobareu un ampli ventall d’activitats formatives adreçades a totes les edats i nivells (nens i nenes, joves i adults), així com formació musical tant en l’àmbit de la música clàssica com moderna.

Parc d’Atraccions Tibidabo
El Parc d’atraccions Tibidabo és l’indret màgic i emblemàtic per execel•lència de la ciutat de Barcelona. Us convidem a visitar-nos per fer una ruta per un parc centenari i antic però en constant evolució.
Al llarg de la visita podreu descobrir més de 30 atraccions i espectacles per a totes les edats, des de les més emblemàtiques com l’Avió o la Talaia fins a les més innovadores com el Dididado o la Muntanya Russa, espectacles de primera línia com l’Hotel Krüeger o el Marionetarium així com tipus de serveis per fer la vostra estada al Parc el més còmoda possible.
Alhora també podreu guadir de l’Àrea Panoràmica, un passeig amb les millors vistes de la ciutat, a 500 m d’alçada, on a més trobareu les atraccions amb més història com el Museu d’Autòmats i atraccions per a tota la família.